fbpx

Bli medlem!

Alle kan bli medlem i LKB. Vi ønsker en sterk forening for å stå sammen❤️ 

Ja, jeg vil melde meg inn i Landsforeningen kvinnelig bekkenleddhelse (LKB) og Norges Handikapforbund (NHF)

Lenken åpner vårt påmeldingsskjema hos NHF

LKB jobber for å gi kunnskapsbasert informasjon til de som rammes av svangerskapsrelaterte bekkenleddsmerter. Vi sprer kunnskap og deler erfaringer om hva som kan gi bedre bekkenleddhelse og livskvalitet. Vi jobber interessepolitisk og bidrar med brukermedvirkning for å heve kvaliteten på forskning. 

Våre tillitsvalgte skaper gode møteplasser med fokus på bedre bekkenleddhelse. Vi har lokallag eller kontaktpersoner mange steder i Norge. Her finner du oversikt over våre lokallag.

Medlemsfordeler 

  • Tilgang til medlemssider med mer informasjon, avspenning og tilgang til alle årganger av medlemsbladet LKB-nytt. 
  • Invitasjoner til arrangementer, møteplasser og kurs 
  • Mulighet til å støtte LKBs arbeid 
  • Benytte NHFs medlemsfordeler 

Det vanligste er å være hovedmedlem der du har bostedsadresse. Du kan være sidemedlem i andre lokallag, for å følge deres aktiviteter også.  
Det koster 350,- i året for å være medlem i LKB. Hvis du ønsker å være medlem i flere lokallag så er det 40,- i året per sidemedlemskap. Det er ingen grenser for hvor mange lokallag du kan være medlem i. 
Dersom en i husstanden din er hovedmedlem, kan du melde deg inn som Husstandsmedlem, dette koster 175 kroner per år. Barn mellom 0-15 år kan melde seg inn som Juniormedlem, dette koster 75 kroner per år.
Er du student får du 50 prosent rabatt på hoved- eller sidemedlemskap. Du blir kontaktet for legitimasjon.

Ved å melde deg inn i LKB er du med på å vise samfunnet hvor mange vi er som ønsker bedre bekkenleddhelse. Medlemskap i LKB inkluderer medlemskap i Norges Handikapforbund (NHF). Sammen står vi sterkere, for bedre bekkenleddhelse ❤️ 

Ja, jeg vil melde meg inn i Landsforeningen kvinnelig bekkenleddhelse (LKB) og Norges Handikapforbund (NHF)

Lenken åpner vårt påmeldingsskjema hos NHF

Ønsker du å kontakte LKB, finner du kontaktinformasjon her.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å gå inn på denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.  Du kan lese vår personvernerklæring her...

Skroll til toppen