fbpx

Knute i kroppen

Podkast om bekkenleddsmerter, kvinnehelse og det å leve med en helseutfordring 

Knute i kroppen er en podkast som setter søkelyset mot kvinnehelse. Podkasten er skapt for å nå ut med kunnskap til kvinner som opplever helseutfordringer, med hovedfokus mot bekkenleddsmerter.  Vi ønsker å inspirere deg til å gjøre veivalg som gjør at du kan leve ditt beste liv, på tross av utfordringene du står i. Hemmeligheten er kunnskap som gjør deg i stand til å kunne gjøre gode valg. 
Temaene vi tar opp er universelle innenfor helse. Her er det god lytting for alle. Spesielt om du er opptatt av kvinnehelse. 

Stemmen i podkasten tilhører Vibeke.  Hun er selv mamma og lever med langvarige bekkenleddsmerter. Hun har stor suksess med å invitere gjester i studio og skape gode samtaler om temaer som lett blir gjenkjennelig for den enkelte.  

Hun brenner for å røre og berøre. Drømmen er å inspirere deg til å tenke, utvikle deg og stå i den du innerst inne føler at du vil være. 

Podkasten tar opp temaer som er aktuelle både for deg som er gravid (sett inn linker til hjemmesidene), for deg som har født og for deg som opplever at det ikke går over.  Husk at det å leve med en kvinnehelsesykdom er hemmende, men det definerer ikke hvem du er. Det finnes alltid løsninger. Utfordringen er bare å evne å se de. 

Podkasten finner du der du lytter til podkast, eksempelvis på Spotify og ITunes

Vil du kontakte «

Du kan også lytte til podkasten direkte her: 

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å gå inn på denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.  Du kan lese vår personvernerklæring her...

Skroll til toppen