fbpx

Webinar om bekkenleddsmerter

Hvordan leve best mulig med bekkenleddsmerter og hva sier forskningen? 

Alle medlemmer i Landsforeningen kvinnelig bekkenleddhelse inviteres til webinar
Mandag 6. mai kl. 13.00 – 14.00

Invitasjon med lenke til webinaret sendes alle medlemmer på e-post.

Hvordan leve best mulig med bekkenleddsmerter?  

Vi inviterer til en times webinar, det blir tid til spørsmål og erfaringsutveksling. Vi deler oppdatert kunnskapsbasert informasjon som bygger på det siste innen forskningen. Innholdet er relevant for deg som er gravid, for deg som har født og for deg som opplever at smertene ikke går over. Kunnskap kan forebygge langvarige plager og være med å hindre at smerter eskalerer.  

Foredragsholder Astrid T. Lunestad er fagkoordinator i LKB og har lang erfaring med å formidle kunnskap om bekkenleddsmerter. Hun er tilknyttet Forsknings- og Formidlingsenheten for Muskelskjeletthelse (FORMI) ved Oslo Universitetssykehus. Astrid har vært med på å lage informasjonsfilmer om bekkenleddsmerter, artikkel om bekkenleddsmerter på helsenorge.no og hun bidrar også på 11th Interdisciplinary World Congress on Low Back & Pelvic Girdle Pain i Melbourne 1.- 4. November 2023.  

LKB er en interesseorganisasjon som arbeider for bedre kvinnelig bekkenleddhelse, og vi er en del av Kvinnehelsealliansen. Vårt fagråd består av de fremste fagpersoner på feltet. Vi sprer kunnskaps-basert informasjon, setter søkelys på kvinnehelse og behovet for mer forskning og kunnskap. Vi har fokus på forebygging, mestring og livsglede! LKB lager podkasten Knute i Kroppen om bekkenleddsmerter og livet rundt. 

E-post med invitasjon og lenke til foredraget blir sendt ut til alle medlemmer i løpet av uke 18.  
Sjekk spamfilteret ditt eller kontakt oss på post@lkb.no om du ikke har fått den.
Er du ikke medlem og gjerne vil være med? Meld deg inn her>>>

LKB har mye god informasjon på sidene våre, både for de som rammes av bekkenleddsmerter, pårørende og fagpersoner. Vi har flotte filmer med informasjon og flotte temasider til gravide, de som nylig har født og de som opplever langvarige bekkenleddsmerter.
Vi har informasjonsfolder som dere kan bestille gratis her >>>

Vår samtaletjeneste er tilgjengelig for alle, det å snakke med andre med erfaring med bekkenleddsmeter er verdifullt, en guide til hjelp og støtte som kan føre til bedre bekkenleddhelse og livskvalitet. Les mer om tilbudet her >>>

Ønsker du et eget foredrag/webinar om bekkenleddsmerter?
Kontakt LKB om du ønsker foredrag om bekkenleddsmerter på et arrangement eller ønsker å arrangere et webinar for din organisasjon.
Kontakt: fagkoordinator@lkb.no
Følg LKB på sosiale media for å få informasjon om vårt neste webinar.

Her finner dere mer informasjon om bekkenleddsmerter:

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å gå inn på denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.  Du kan lese vår personvernerklæring her...

Skroll til toppen