Webinar om bekkenleddsmerter

Møter du kvinner med bekkenleddsmerter på din jobb?

Vi inviterer til webinar for helsesykepleiere, jordmødre og studenter
22. november 2023 kl. 11-12 

Hvordan møte og hjelpe mødre med bekkenleddsmerter?

Nær halvparten av alle gravide opplever smerter i rygg og bekkenledd i forbindelse med svangerskap og fødsel. Rundt 12.000 av disse har bekkenleddsmerter i den grad at de trenger medisinsk hjelp. Hvert år får ca. 4000 nye kvinner langvarige plager, med riktig hjelp til rett tid kan mye av dette forebygges. Under svangerskapskontroller, på fødestua og på helsestasjonen møter dere disse. Møtene blir for noen et vendepunkt der de får anerkjennelse, hjelp og støtte.
Bekkenleddsmerter i forbindelse med graviditet og fødsel rammer ikke bare kvinnen det gjelder, men hele familien.

Vi inviterer til en times webinar, det blir tid til spørsmål. Vi deler oppdatert kunnskapsbasert informasjon som bygger på det siste innen forskningen. Arrangementet er åpent for helsesykepleiere, jordmødre og studenter i hele Norge. Arrangementet streames direkte og kan kun sees på oppsatt tidspunkt.  

Foredragsholder Astrid T. Lunestad er fagkoordinator i LKB og har lang erfaring med å formidle kunnskap om bekkenleddsmerter. Hun er tilknyttet Forsknings- og Formidlingsenheten for Muskelskjeletthelse (FORMI) ved Oslo Universitetssykehus. Astrid har vært med på å lage informasjonsfilmer om bekkenleddsmerter, artikkel om bekkenleddsmerter på helsenorge.no og hun bidrar også på 11th Interdisciplinary World Congress on Low Back & Pelvic Girdle Pain i Melbourne 1.- 4. November 2023.  

LKB er en interesseorganisasjon som arbeider for bedre kvinnelig bekkenleddhelse, og vi er en del av Kvinnehelsealliansen. Vårt fagråd består av de fremste fagpersoner på feltet. Vi sprer kunnskaps-basert informasjon, setter søkelys på kvinnehelse og behovet for mer forskning og kunnskap. Vi har fokus på forebygging, mestring og livsglede! LKB lager podkasten Knute i Kroppen om bekkenleddsmerter og livet rundt. 

Påmelding innen 17. november her >>>  
E-post med lenke til foredraget blir sendt ut i forkant. 

Se utskriftsvennlig versjon av webinar invitasjon her >>>

Bli med, gjør en forskjell for de som opplever bekkenleddsmerter! ❤️ 

Arrangementet er i regi av LKB Buskerud og LKB Vestfold  
Ved spørsmål kontakt admin@lkb.noLKB har mye god informasjon på sidene våre, både for de som rammes av bekkenleddsmerter, pårørende og fagpersoner. Vi har flotte filmer med informasjon og flotte temasider til gravide, de som nylig har født og de som opplever langvarige bekkenleddsmerter.
Vi har informasjonsfolder som dere kan bestille gratis her >>>

Vår samtaletjeneste er tilgjengelig for alle, det å snakke med andre med erfaring med bekkenleddsmeter er verdifullt, en guide til hjelp og støtte som kan føre til bedre bekkenleddhelse og livskvalitet. Les mer om tilbudet her >>>

Her finner dere mer informasjon om bekkenleddsmerter:

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å gå inn på denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.  Du kan lese vår personvernerklæring her...

Skroll til toppen